Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Webbutik

 / No.5 Julens Ostlådan Favoriten

No.5 Julens Ostlådan Favoriten

500,00 kr / inkl. moms

Företags favoriten, delikatesslådan där ger din personal, dina kunder en härlig smakupplevelse.  3 underbara dessertostar, den perfekta julmarmelad därtill, franska mini salamis, spröda tunna ostkex med parmesan,  snacksfavoriten Saltade Valenciamandlar och syndigt goda chokladtryfflar från Borås packat i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik .

Är detta årets personaljulklapp? Önskar du att köpa denna delikatesskorg till flera? Ring oss då på 0703 272144 eller fyll i formuläret här ⇒ Förfrågan så återkommer vi direkt

Skäm bort och ger bort en smakfull Julklapp till dina kära eller en företagspresent till personalen eller kunderna.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, om någon produkt tar slut byter vi ut det mot ett likvärdigt produkt.

Produkter som innehåller kylvaror skickas med kylförpackningar (tis-tors) som är speciellt framtagna för livsmedel samt för att hålla en godkänd temperatur under transport

 

Godminster cheddar hjärta 100g

Godminster farm ligger i utkanten av den pittoreska staden bruton i hjärtat av somerset. Gården registrerades organiskt år 1999 av vår ägare richard hollingbery, vars miljövänliga och etiska förhållningssätt till jordbruk menade organiskt var det enda sättet. Med 1300 hektar vackert landskap, är gården inte bara hemma 280 ekologiska mjölkkor, men också skryta fruktiga fruktträdgårdar. Korna på Godminster farm njuter av ett enkelt och hälsosamt liv och därmed producera en utsökt krämig mjölk. Mjölkens fräschhet och hållbara tillvägagångssätt för jordbruk är en stor bidragsyter till den läckra och särskiljande smaken av deras prisbelönta Godminster cheddar.

 

Red Leicester 200g

En kälar lagrad goding! Här har vi en smakrik cheddar-kusin från Leicestershire, döpt efter staden Leicester. Ända sedan 1700- talet har man färgat osten med annatto, så att den blir härligt färgsprakande orange! Den har en fast textur och en lätt nötig smak

 

Fourme D’Ambert

Bra, medelkraftig grönmögelost perfekt till pepparkakorna

 

Franska Mini Salamis 

Mini Balls är en rund minisalami från Savoie i östra Frankrike. Den tillverkas på fläskkött och lufttorkas i cirka 2 veckor. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär. Dessa småkorvar passar perfekt till en ostbricka eller som snacks.

 

Verduijn´s Ostkex med Parmesan

Tunna spröda ostkex, goda äta som dom är och underbara med ost på

Verduijn´s Fine Biscuits är tredje generationens familjeföretag som erbjuder söta och salta kex av högsta kvalitet. Företaget, som har sin verksamhet i regionen Zeeland i södra Holland, startades 1935 av Piet Verduijn men har sedan 1986 drivits vidare av barnbarnen Jean-Pierre och Henk. Genom hantverk och tradition tillverkar man oemotståndliga kex till premiumbutiker runt om i världen.

 

Din Deli’s Persika Marmelad

Din Delis Julmarmelad är får gjort på persika och är en riktig höjdare till julens ostbricka.

Marmeladen är  kokat i små grytor och med massor av  kärlek i Din Deli´s kök i Ulricehamn.

Marmeladen passar såklart till alla sorts ostar men är speciellt god till blåmögelostar, smakrika hårdostar och getost.

 

Saltade Valencia Mandlar

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

 

Din Deli´s  Chokladtryfflar

En härligt krämig chokladtryffel älskat av alla. Tryffeln är pudrad med kakaopulver och riktigt smälter i munnen.

Chokladtryfflen görs i Borås och packas här hos oss på din deli  i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik

Påsen innehåller 200 g. Tryfflarna förvaras torrt och svalt.

 

 

Beskrivning

Godminster Cheddar hjärta 100g

Red Leicester Cheddar 200g

Fourme Ambert

Franska Mini salamis

Verduijn´s Ostkex med parmesan

Saltade mandlar

Din Delis Julmarmelad

Din Deli´s Chokladtryfflar

 

Mer information

Vikt 3000 g
Dimensioner 25 × 25 × 25 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “No.5 Julens Ostlådan Favoriten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…