Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Webbutik

 / No.7 Glöggmingel

No.7 Glöggmingel

470,00 kr / inkl. moms

Julens Ostlåda med alkoholfri  glögg och pepparkakor

Delikatesskorgen där smaker syndigt gott av jul och mysiga kvällar.  Ger  den du har kär, din personal, dina kunder en härlig smakupplevelse. Varm Din Deli´s alkoholfria Årgångsglögg, duka fram dom två underbara dessertost med persikamarmelad och lägg det på dom spröda pepparkakor med mandlar,  ta en handfull av favoriterna de saltade Valenciamandlar och avslut med de syndigt goda chokladtryfflar från Borås packat i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik.

Är detta årets personaljulklapp? Önskar du att köpa denna delikatesskorg till flera? Ring oss då på 0703 272144 eller fyll i formuläret här ⇒ Förfrågan så återkommer vi direkt

Skäm bort och ger bort en smakfull Julklapp till dina kära eller en företagspresent till personalen eller kunderna.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, om någon produkt tar slut byter vi ut det mot ett likvärdigt produkt.

Produkter som innehåller kylvaror skickas med kylförpackningar (tis-tors) som är speciellt framtagna för livsmedel samt för att hålla en godkänd temperatur under transport

Din Deli Årgångsglögg 2021 – 500 ml 

Årets Alkoholfria Glögg från Din Deli passar både jultomten och barnen

2021´s  inspirationen kommer hämtad från härliga och mysiga små resor här i Sverige.

Söder bjöd på smäckfulla trädgårdar av diverse solmogna frukter, Bohusläns klippiga landskap tillgodosåg oss med härliga taggiga snår, med blandade vackra bär i. ”Från svenska trädgårdar och taggiga snår”.
Årgångsglögg 2021 är en mustig glögg med smakerna syra, rundhet, lätt bitterhet, kryddorna får dig att känna igen glögg. Men här så mycket mer, full av värme och myskänsla i smaken. Grunden ligger i svenska äpplen från Kattviks Fruktodling i Båstad, der sen görs till underbar must på Englamust,  rackarns vad äpple det odlas i Sverige.

Sen föll vi pladask för de klara små körsbär som fullkomligt tog över träden på vissa ställen, i en trädgård såg vi ett persikaträd och var absolut inte sena med att ta det till oss, även Citrushuset i en extremt mysig trädgård på slätten,  var vi tvungna att använda oss av. Bohuslänska riviga buskar och  snår ger oss svart vinbär, hallon och björnbär.

Mmmm varm kryddig glögg, dryck som passar både mysiga höstkvällar, kyliga snöiga dagar, advents mornar, Lucia och till självaste Tomtefar. Den här värmande väldoftande dryck längtar vi efter länge, och nu är årets glögg här 2021, varmt välkommen!

Nytt för i år

Smaken är som alltid tagit fram av smakmästaren Jens och recepten är såklart  ”Top Secret.”  Alla ingredienser blandas med kärlek på Din Deli i Ulricehamn. Nytt för i år 2021 är att vi kör detta ner till Englamust duktiga folk för att koka glöggen på deras underbar äppelmust, vilken smak det ger med en bas på prima råvaror.

 

Godminster cheddar hjärta 100g

Godminster farm ligger i utkanten av den pittoreska staden bruton i hjärtat av somerset. Gården registrerades organiskt år 1999 av vår ägare richard hollingbery, vars miljövänliga och etiska förhållningssätt till jordbruk menade organiskt var det enda sättet. Med 1300 hektar vackert landskap, är gården inte bara hemma 280 ekologiska mjölkkor, men också skryta fruktiga fruktträdgårdar. Korna på Godminster farm njuter av ett enkelt och hälsosamt liv och därmed producera en utsökt krämig mjölk. Mjölkens fräschhet och hållbara tillvägagångssätt för jordbruk är en stor bidragsyter till den läckra och särskiljande smaken av deras prisbelönta Godminster cheddar.

 

Fourme D’Ambert

Bra, medelkraftig grönmögelost perfekt till pepparkakorna

 

Verduljns Mandelkakor

Underbara holländska pepparkakor med mandel, spröda, krispiga och helt perfekta ihop med glögg och ost

 

Din Deli’s Persika Marmelad

Din Delis Julmarmelad är får gjort på persika och är en riktig höjdare till julens ostbricka.

Marmeladen är  kokat i små grytor och med massor av  kärlek i Din Deli´s kök i Ulricehamn.

Marmeladen passar såklart till alla sorts ostar men är speciellt god till blåmögelostar, smakrika hårdostar och getost.

 

Saltade Valencia Mandlar

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

 

Din Deli´s  Chokladtryfflar

En härligt krämig chokladtryffel älskat av alla. Tryffeln är pudrad med kakaopulver och riktigt smälter i munnen.

Chokladtryfflen görs i Borås och packas här hos oss på din deli  i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik

Påsen innehåller 200 g. Tryfflarna förvaras torrt och svalt.

Beskrivning

Godminster Cheddar hjärta

Din Delis Glögg Årgång 2021 

Fourme Ambert

Verduijn´s Pepparkaka med mandel

Saltade mandlar

Din Delis Fikonmarmelad

Din Deli´s Chokladtryfflar

Mer information

Vikt 2000 g
Dimensioner 21 × 21 × 30 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “No.7 Glöggmingel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *