Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Din Deli Saltade mandlar

Din Deli Saltade mandlar

kr85,00

130g

Spanien är världens näst största producent av mandel och deras saltade mandlar anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

Några mandlar i varje burk kan vara “halvbittra”, detta är helt naturligt då bina som pollinerar mandelblommen ibland får med sig pollen från vildmandel. Den förekommer naturligt i odlingarna. Valenciamandeln är inte genmanipulerad som exempelvis den massproducerade och billigare Californiamandeln är. Därför förekommer det mandlar med bitter smak som du kan spotta ut om du vill. Köp saltade mandlar från Dindeli idag, snabb leverans.

Artikelnr: 402 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

130g

Spanien är världens näst största producent av mandel och de saltade mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad saltad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

Några mandlar i varje burk kan vara “halvbittra”, detta är helt naturligt då bina som pollinerar mandelblommen ibland får med sig pollen från vildmandel. Den förekommer naturligt i odlingarna. Valenciamandeln är inte genmanipulerad som exempelvis den massproducerade och billigare Californiamandeln är. Därför förekommer det mandlar med bitter smak som du kan spotta ut om du vill.

Beställ saltade mandlar från Dindeli idag, snabb leverans.

Ytterligare information

Vikt 130 g

Du kanske också gillar …

  • Grillsalt Why Not

    kr109,00