Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Delikatesslådan Anti Pasti & Pasta

Delikatesslådan Anti Pasti & Pasta

kr780,00

Förädla Julen med Italiensk Elegans: Vår Delikatesslåda för Perfekta Julklappar!

Det är dags att sprida julglädje och visa din uppskattning till dina medarbetare, kunder och nära och kära med något alldeles speciellt. Vår exklusiva Delikatesslåda med Italienska delikatesser är den ultimata gåvan som utstrålar lyx och smak i varje detalj. Perfekt för att skämma bort personalen, imponera på kunderna eller dela med någon som förtjänar det allra bästa.

Upptäck Italiensk Finess med Följande Delikatesser:

  • Italiensk Tryffelsalami: En dekadent inledning till denna gastronomiska resa. Den rika smaken av tryffel dansar elegant tillsammans med salamin och sätter tonen för resten av upplevelsen.
  • Saltade Valencia Mandlar: En knaprig sensation från Spanien som kommer att förföra dina smaklökar. Dessa mandlar är de perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.
  • Kronärtskockkräm: Krämig och fyllig, denna kronärtskockkräm är en ögongodis för dina smaker. Använd den som dipp eller smörj på ditt favoritbröd.
  • Pesto Rosso: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
  • Grissini snacks med pizzasmak:Ge din aptit en smakresa med våra pizzasmaksatta grissini-snacks. Denna krispiga italienska klassiker kommer att skapa feststämning vid varje tillfälle. En perfekt kombination av textur och smak som kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings.
  • Vitavigor Grissinis: De klassiska italienska grissinierna i en ny tappning. Dessa sesamströdda stänger är perfekta att doppa i din favoritsås.
  • Italiensk Gourmet Pasta: Förbered dig på en kärleksfull måltid med den finaste italienska pastan. Perfekt al dente varje gång.
  • Italiensk Pastasås från Puglia: En autentisk smakresa från Puglia till din tallrik. Denna pastasås kommer att förvandla din pasta till en italiensk festmåltid.
  • Nocellara Oliven från Sicilien: Dessa saftiga gröna oliver kommer direkt från soliga Sicilien och ger dig en smak av den syditalienska passionen.
  • Din Deli’s Chokladtryfflar: Avsluta din smakupplevelse med en touch av sötma och lyx med våra chokladtryfflar

Ge bort en present som inte bara smakar fantastiskt utan också visar din uppskattning. Beställ vår Delikatesslåda med Italienska delikatesser idag och skapa minnen som kommer att vara omtalade länge efter julen. Lyx och smak i varje tugga!

Beskrivning

Ge bort en present som inte bara smakar fantastiskt utan också visar din uppskattning. Beställ vår Delikatesslåda med Italienska delikatesser idag och skapa minnen som kommer att vara omtalade länge efter julen. Lyx och smak i varje tugga!Italiensk tryffelsalami

Saltade Valencia mandlar

Kronärtskockkräm

Pesto Rosso

Vita Joy Pizza

Spröda italienska snacks

Vitavigor Grissinis

Italiensk Gourmet Pasta

Italiensk pastasås från Puglia

Nocellara Oliven från Sicilien

Din Deli´s Chokladtryfflar

Italiensk Tryffelsalami

Ytterligare information

Vikt 4000 g