Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Den lilla delikata Ostlådan

Den lilla delikata Ostlådan

kr400,00

Den lilla delikata ostlådan är fylld av handplockade godsaker till vänner, familj, kunder eller personal. En perfekt present för den som gillar det goda.

Här i gömmer sin mängder av godsaker så som, hårdost. Beemster VO, Hollands egna stolthet, lätt knäckig ton och full av saltkristaller. Spröda och välbalanserade parmesankex från Verduijn’s fine biscuits.  Från England har vi hämtat Pipers Chips, enligt oss de godaste chips som finns. Våra egna Valencia mandlar, smakar som direkt ur den spanka fritösen, Delikata Nocellara oliver, knallgröna, krispiga och helt fantastiska. Efter man har gottat i sig det här behöver man lite sött, så i lådan ligger även två Italienska gourmet praliner från Venchi.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Den lilla delikata ostlådan innehåller

Beemster VO

Parmesankex

Pipers chips 150 g

Nocellara oliver

Valencia mandlar

2 stycken Venchi Praliner

 

Den lilla delikata ostlådan är fylld med handplockade godsaker till vänner, familj, kunder eller personal. En perfekt present för den som gillar det goda.

Här i gömmer sin mängder av godsaker så som, hårdost. Beemster VO, Hollands egna stolthet, lätt knäckig ton och full av saltkristaller. Spröda och välbalanserade parmesankex från Verduijn’s fine biscuits.  Från England har vi hämtat Pipers Chips, enligt oss de godaste chips som finns.  Våra egna Valencia mandlar, smakar som direkt ur den spanka fritösen, Delikata Nocellara oliver, knallgröna, krispiga och helt fantastiska. Efter man har gottat i sig det här behöver man lite sött, så i lådan ligger även två Italienska gourmet praliner från Venchi.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 26 × 26 × 26 cm

Du kanske också gillar …

  • Verduijn´s Ostkex med parmesan

    kr59,00
  • Din Deli Saltade mandlar

    kr85,00