Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Sommarpresent no.5 Grilllådan
Hemleverans ingår

Sommarpresent no.5 Grilllådan

kr445,00 / Inkl hemleverans

Sommargrillning med Din Delis ultimata paket!

Hälsning & hemleverans ingår! Sommarpresenten med smaker från hela världen

Överraska dina nära och kära med en smakfull sommarpresent! Din Delis grillpaket innehåller allt du behöver för en perfekt grillkväll:

  • The RUB: En hemlig kryddmix för Iberico-kamben och andra grillfavoriter.
  • Dill Jalapeno Kryddmix: Perfekt till fisktacos, grönsaker och kycklingvingar.
  • Argentinska Kryddor Chimichurri: En klassisk argentinsk marinad som ger köttet en unik smak.
  • Kryddsaltet DÄR ÄR GOTT TILL ALLT: Ett mångsidigt kryddsalt som passar till allt från kött och fisk till ägg och avokado.

Beställ idag och få allt levererat direkt hem i brevlådan!

 

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Hälsning & hemleverans – allt ingår i priset

Sommar, sol å grill det är alla värda såsom personal och vänner! I det här ultimata Din Delis grillpaket får du smaker från världens alla hörn.

Lådan innehåller:

The RUB 100g : The Rub! Din Delis egna kryddmix till de älskade Iberico kamben. Här vill vi dela med oss av vår lilla hemlighet. En bbq-krydda som har blivit mottagen med glädje av alla Grill älskare. Helt enkelt rent svineri…..Underbart! Men man behöver inte vara enkelspårig, funkar jättebra på kyckling och burgare. Så tänd upp grillen och njut! Vi gillar att gnida in köttet minst 20 min innan tillagning, så att köttet vattnar upp kryddorna så dom inte bränner så lätt. Sen är det bara att behandla din favorit del som du bruka, hälla något gott i glaset och dra in dofter från grillen.

Dill Jalapeno Kryddmix 100g,  en snackis vid grillen: Din Deli inspiration av vårt favorit chips från engelska Pipers. Dill och jalapeño vilken grej vi älskar det, sommarsmaken dill med hetta från chilin alla känner till jalapeños, oslagbar kombo. Här är en snackis vid grillen, när man både kryddat maten på grillen, popcornen eller de hemgjorda chipsen med samma kryddmix. Passar vansinnigt bra till grillad fish- taco, grönsaker på grill eller ugn, smöret till färskpotatisen, grillade kycklingvingar, kalventrecote och grisköttet bli helt ljuvligt av bbq-kryddan, karré eller pluma (gärna Iberico Bellota) dom lite fetare bitarna får en bra skjuts av kryddan. Vi gillar att gnida in köttet minst 20 min innan tillagning, så att köttet vattnar upp kryddorna så dom inte bränner så lätt.

ARGENSTINSKA KRYDDORN CHIMICHURRI 100g

Lätt att vara kung vid grillen med Din Deli´s chimichurri 

Din Deli chimichurri är en torr krydd- och örtblandning, vår hyllning till den klassiska argentinska såsen/marinaden. Kryddblandning får gommen och smaklökarna att slå frivolter med sin välbalanserad mjukhet av örter, lätta sting av chili och perfekta förnimmelse av syra.

 

KRYDDSALTET DÄR ÄR  GOTT TILL ALLT 260g

Här ville vi skapa det perfekta piff, kryddsaltet som alla ska tycka om och smaksätta sina favoritmunsbitar med.

Det franska saltet blandas upp i harmoni med mild chili, lätt syrlig tomat, igenkännande persilja, djupet av lök och sen et släng av tyngd och solkänsla från röksaltet. Vi älskar detta kryddsalt och använder den mycket tex till kött, fisk, avokado, ägg, kryddsmör och färska solmogna tomater.  Vad du än väljer att lägga under, vrider om kvarnen och känner doften så vet du att det kommer smaka gott.

Underbart till köttbiten, frukostägget, salladen, färskosten, kryddsmöret etc.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 35 × 23 × 10 cm

Du kanske också gillar …

  • Grillsalt Why Not

    kr109,00
  • Din Deli Grillkrydda Chimichurri 

    kr89,00