Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Tapaslådan

Tapaslådan

kr484,00

Den perfekta tapasbrickan till ditt digitala event!

Planerar du för ett digitalt event, en personalfest eller AW på distans eller kanske en helkväll för ett mindre sällskap? Vi har satt ihop den perfekta delikatesslådan med plockmat för just dessa tillfällen! Med denna tapasbricka kan du enkelt fira in hösten via en digital after work eller avnjuta en tapaskväll tillsammans med dina kollegor och vänner.

Lägg en liten klick kronärtskockskräm på ett kex, ta en oliv, en chips, en handfull mandlar och njut! Skär upp lite extralagrad cheddar, en stav Beemster och en stor skiva av vår favorit, Vesterhavsost. Toppa sedan med Din Delis egengjorda Fikonmarmelad. Underbart gott! Skiva ramslökssalami, ta en bit ölkorv, en iberisk fläsksvål och en god drink. Avsluta festmiddagen med en underbart krämig chokladtryffel som bara smälter i munnen.

Önskar du att skicka ett paket, en företagspresent eller olika paket till flera personer, så löser vi det. Ta kontakt med oss på tel: 0703-272144 eller via mejl: info@dindeli.com.

Produkter som innehåller kylvaror skickas med kylförpackningar (tis-tors) som är speciellt framtagna för livsmedel samt för att hålla en godkänd temperatur under transport.

 

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

 

 

Beskrivning

Den perfekta tapasbrickan till ditt digitala event innehåller:

1 vällagrade dessertostar

TOAST FOR CHEESE

Underbart goda och krispiga osttoasts från The Fine Cheese Co!
En helt unik produkt i form av ett torkat fruktbröd som är skuret i tunna, tunna skivor. Sötman i kexen gör att de är fantastiskt goda till alla mjuka ostar med fin sälta och kommer dessutom med en ursnygg förpackning.

TUNNBRÖDSCHIPS

Oemotståndligt goda och handgjorda tunnbrödchips som passar perfekt för buffén, ostbrickan eller som drinktilltugg. 200 g.

DIN DELI´S MARMELAD

Vår egen fikonmarmelad kokad med kärlek i Din Delis kök. Marmeladen innehåller mycket frukt och mindre socker än många andra marmelader ,vilket gör den till en höjdare på ostbrickan.

SALTADE MANDLAR

En fantastiskt god Valenciamandel som blandats med lite olivolja och havssalt för att lyfta fram dess utsökta smak. Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. De skördas i september-oktober, därefter skalas och friteras de efter beställning från oss.

CHOKLADTRYFFLAR

En härligt krämig chokladtryffel pudrad med kakaopulver. Tryffeln smälter i munnen och är älskad av alla som någon gång smakat den. Chokladtryfflen tillverkas i Borås och förpackas sedan hos oss i butiken i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik.

Rackerbajsare

Kryddiga små ölkorvar smaksatta med cayennepeppar och vitlök. Skånska Heberleins på Bjärehalvön röker sina ölkorvar med ale, enris och bok. 3 pack, 100 g.

 

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 35 × 23 × 10 cm

Du kanske också gillar …

  • Delikatesslåda Plockmat AW

    kr470,00
  • Tapasbrickan Extra

    kr895,00