Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Snackslådan

Snackslådan

kr240,00

Presenten Sommarsnacks

Innehåller:

Nocellara oliver från Sicilien

Vita Pop spröda Italienska snacks

Saltade mandlar

Önskar du att skicka samma paket, en företagspresent eller olika paket till flera personer, så löser vi såklart det. Ta kontakt med oss på tel:  0703 272144 eller mejl info@dindeli.com. Vi kommer då att skicka ett färdigt excelark, i vilket du fyller i adressuppgifterna på dina kollegor, medarbetare och vänner.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Presenten Sommarsnacks

Innehåller:

Nocellara oliver från Sicilien

Vita Pop spröda Italienska snacks

Saltade mandlar

 

NOCELLERA OLIVER

En riktig favorit bland oliver! Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver med kärna. Smaken är smörig, nötig och något söt. Olivsorten heter Nocellara och skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv.

SALTADE MANDLAR

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen.  Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

 

Ytterligare information

Vikt 2500 g
Dimensioner 35 × 23 × 10 cm

Du kanske också gillar …

  • Din Deli Grillkrydda Chimichurri 

    kr89,00
  • Grillsalt Why Not

    kr109,00
  • Sommarpresent no.5 Grilllådan

    kr445,00 / Inkl hemleverans