Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Presentlådan Amore Italiano

Presentlådan Amore Italiano

kr316,00

Låt oss presentera vår Amore Italiano-låda – en kärleksfull hälsning fylld med italienska delikatesser. 

Låt oss börja med Pesto Rosso. Denna pesto från Puglia erbjuder den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter, som förenas i en hjärtevärmande kombination. Du kan lägga till den i dina pastarätter för att ge dem en extra smakdimension, eller helt enkelt njuta av den som en dipp för att tillfredsställa dina smaklökar. 

 

För att förstärka feststämningen har vi inkluderat Vita Joy från Milano, Grissini snacks med pizzasmak. Dessa krispiga, smaksatta grissini-snacks tar din aptit på en härlig smakresa. Lägg dem fram vid varje tillfälle och se hur de skapar en festlig atmosfär. Den perfekta kombinationen av textur och smak kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings på bästa sätt. 

 

Och vad vore en italiensk måltid utan pasta? I vår Amore Italiano-låda hittar du även en påse italiensk gourmetpasta av högsta kvalitet. Den är noggrant utvald för att ge dig en al dente upplevelse varje gång du tillagar den. Ta dig tid att förbereda dig på en kärleksfull måltid med denna fina italienska favorit. 

 

För att komplettera pastan har vi inkluderat en autentisk Italiensk Pastasås från Puglia. Denna sås tar dig på en smakresa till regionen Puglia i Italien, och kommer att förvandla din pasta till en äkta festmåltid. Låt de rika, välsmakande ingredienserna i denna pastasås krama din tallrik och låt din smakupplevelse bli oöverträffad. 

 

Avsluta ditt delikatessäventyr med Italiensk Amaretto Chokladtryfflar. Dessa himmelska mjölkchokladtryfflar är fyllda med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. En sällsynt, förträfflig balans uppnås genom kombinationen av de bästa Hasselnötter Piemonte IGP och fin choklad. Låt dessa tryfflar sätta det perfekta avslutet på din resa genom italiensk kärlek och smaksensationer. 

 

Med vår Delikatesslåda Amore Italiano kan du visa din kärlek genom en fantastisk kombination av autentiska italienska delikatesser. Ta med dig dessa smaker till din middag, fest eller skapa ett speciellt ögonblick bara för dig själv. Njut av en oemotståndlig smakupplevelse som kommer att förföra dina sinnen och lämna dig med en minnesvärd kulinarisk upplevelse. 

 • Pesto Rosso: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
 • Grissini snacks med pizzasmak:Ge din aptit en smakresa med våra pizzasmaksatta grissini-snacks. Denna krispiga italienska klassiker kommer att skapa feststämning vid varje tillfälle. En perfekt kombination av textur och smak som kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings.
 • Italiensk Gourmet Pasta: Förbered dig på en kärleksfull måltid med den finaste italienska pastan. Perfekt al dente varje gång.
 • Italiensk Pastasås från Puglia: En autentisk smakresa från Puglia till din tallrik. Denna pastasås kommer att förvandla din pasta till en italiensk festmåltid.
 • Italiensk Amaretto Chokladtryfflar: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans.

Ge bort en present som inte bara smakar fantastiskt utan också visar din uppskattning. Beställ vår Delikatesslåda med Italienska delikatesser idag och skapa minnen som kommer att vara omtalade länge. Lyx och smak i varje tugga!

Beskrivning

Presentlådan Amore Italiano innehåller

 • Pesto Rosso , 180g: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
 • Grissini snacks med pizzasmak, 150g: Ge din aptit en smakresa med våra pizzasmaksatta grissini-snacks. Denna krispiga italienska klassiker kommer att skapa feststämning vid varje tillfälle. En perfekt kombination av textur och smak som kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings.
 • Italiensk Gourmet Pasta från Puglia, 250g Farfalle Arcobaleno Förbered dig på en kärleksfull måltid med den finaste italienska pastan. Perfekt al dente varje gång.
 • Italiensk Pastasås från Puglia, 340g: En autentisk smakresa från Puglia till din tallrik. Denna pastasås kommer att förvandla din pasta till en italiensk festmåltid.
 • 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar ca 12,5g/st: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 20 × 20 × 25 cm

Du kanske också gillar …

 • Delikatesslådan Anti Pasti & Pasta

  kr750,00