Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Presentlådan Kärlek på en tallrik

Presentlådan Kärlek på en tallrik

kr500,00

Presentlådan “Kärlek på en tallrik”. Denna lyxiga delikatesslåda är den perfekta gåvan för att visa någon speciell hur mycket de betyder för dig. Låt oss ta dig med på en smakrik resa genom genom Italien 

Vi inleder med en dekadent Italiensk Tryffelsalami. Denna salami bjuder på en rik och elegant smak av tryffel som dansar tillsammans med salamin och sätter tonen för resten av upplevelsen. 

 

För ostälskaren har vi inkluderat den berömda Parmigiano Reggiano. Denna ost är känd för sin utsökta smak och krämiga konsistens. Med sin fyllighet och sälta kommer Parmigiano Reggiano att förhöja smakupplevelsen och ge en perfekt balans till resten av läckerheterna i lådan. 

 

Upptäck förtrollningen av Pesto Rosso, en hjärtevärmande pesto vars smak förenar soltorkade tomater, basilika och nötter på ett fantastiskt sätt. Denna pesto är mångsidig och kan användas för att förhöja smaken på dina pastarätter eller njutas av som en läcker dipp. 

 

Fördjupa dig i de krispiga och smaksatta Grissini snacks med pizzasmak. Dessa italienska klassiker kommer skapa feststämning vid varje tillfälle. Genom att kombinera den krispiga texturen med den smakrika pizzasmaken, kommer dessa snacks tillfredsställa dina knapriga cravings på bästa möjliga sätt. 

 

Förbered dig på en kärleksfull måltid med den finaste italienska pastan. Vår Italienska Gourmet Pasta från Puglia är perfekt al dente varje gång. Ta dig tid att tillaga denna pasta med omsorg och upplev en harmoni mellan smak och konsistens som kommer att sätta guldkant på din måltid. 

 

För att göra din pastamåltid ännu mer minnesvärd, har vi inkluderat en autentisk Italiensk Pastasås från Puglia. Denna sås tar dig med på en smakresa till regionen Puglia i Italien och förvandlar din pasta till en äkta festmåltid. Med sina rika smaker och autentiska ingredienser kommer den här pastasåsen att ge en smakupplevelse utöver det vanliga. 

 

Njut av två utsökta Italiensk Amaretto Chokladtryfflar, var och en med en vikt på ca 12,5g. Dessa tryfflar kombinerar mjölkchoklad med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Den finaste chokladen möter den unika smaken av Hasselnötter Piemonte IGP för att skapa en tryffel med en sällsynt och förträfflig balans. Låt dig förföras av den beroendeframkallande smaken och njut av den underbara kombinationen. 

 

Med “Kärlek på en tallrik” presentlådan får du möjlighet att ge någon du bryr dig om en oförglömlig upplevelse. Dessa utvalda delikatesser från Italien väcker kärlek och skapar exceptionella smakupplevelser. Ge bort ett litet stycke Italien och njutningen av god mat till någon speciell i ditt liv. 

Beskrivning

Presentlådan Kärlek på en tallrik innehåller

  • Italiensk Tryffelsalami: En dekadent inledning till denna gastronomiska resa. Den rika smaken av tryffel dansar elegant tillsammans med salamin och sätter tonen för resten av upplevelsen
  • Parmigiano Reggiano
  • Pesto Rosso , 180g: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
  • Grissini snacks med pizzasmak, 150g: Ge din aptit en smakresa med våra pizzasmaksatta grissini-snacks. Denna krispiga italienska klassiker kommer att skapa feststämning vid varje tillfälle. En perfekt kombination av textur och smak som kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings.
  • Italiensk Gourmet Pasta från Puglia, 250g Farfalle Arcobaleno Förbered dig på en kärleksfull måltid med den finaste italienska pastan. Perfekt al dente varje gång.
  • Italiensk Pastasås från Puglia, 340g: En autentisk smakresa från Puglia till din tallrik. Denna pastasås kommer att förvandla din pasta till en italiensk festmåltid.
  • 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar ca 12,5g/st: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 20 × 20 × 25 cm

Du kanske också gillar …

  • Delikatesslådan Anti Pasti & Pasta

    kr780,00