Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Presentlådan Söt med Salt

Presentlådan Söt med Salt

kr350,00

Utforska den underbara världen av söta och salta smaker med vår presentlåda Söt Med Salt. Perfekt som en gåva till den man har kär och vill skämma bort. Denna lyxiga låda är fylld med enastående godsaker som kommer att förföra dina smaklökar och ge en känsla av ren njutning.

Först har vi Pesto Rosso, en hjärtevärmande pesto där den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas. Du kan använda denna fantastiska pesto som en perfekt smaksättning till dina pastarätter eller njuta av den som en läcker dipp för att väcka dina smaklökar till liv.

För att tillfredsställa dina knapriga cravings har vi inkluderat Grissini snacks med pizzasmak. Dessa krispiga italienska klassiker kommer att ge din aptit en smakresa utöver det vanliga. Omfamna kombinationen av krispighet och smak när dessa snacks sprider en festlig stämning vid varje tillfälle.

För att lägga till en spännande twist har vi inkluderat Saltade Valencia Mandlar. Dessa knapriga mandlar från Valencia, Spanien kommer att förvåna dina smaklökar med en underbar kombination av sälta och crunch. De utgör det perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.

För att tillfredsställa ditt sötsug finns det inte en, utan två Italiensk Amaretto Chokladtryfflar i denna låda. Dessa mjölkchokladtryfflar med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP erbjuder en sällsynt och förträfflig balans mellan de finaste ingredienserna. Njut av den rika smaken och den oemotståndliga konsistensen som dessa tryfflar erbjuder.

Och för att avsluta din smakupplevelse med en touch av sötma och lyx har vi inkluderat Din Deli’s Chokladtryfflar. Dessa chokladtryfflar kommer att sätta pricken över i:et och lämna dig med en känsla av ren njutning.

Ge den speciella personen i ditt liv en oförglömlig smakupplevelse med Söt Med Salt-presentlådan. Det perfekta sättet att visa din kärlek och skämma bort någon med en kombination av söta och salta läckerheter som kommer att förgylla deras dagar.

Beskrivning

Presentlådan Söt med Salt

  • Pesto Rosso , 180g: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
  • Grissini snacks med pizzasmak, 150g: Ge din aptit en smakresa med våra pizzasmaksatta grissini-snacks. Denna krispiga italienska klassiker kommer att skapa feststämning vid varje tillfälle. En perfekt kombination av textur och smak som kommer att tillfredsställa dina knapriga cravings.
  • Saltade Valencia Mandlar, 130g: En knaprig sensation från Valencia i Spanien som kommer att förföra dina smaklökar. Dessa mandlar är de perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.
  • 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar ca 12,5g/st: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans
  • Din Deli’s Chokladtryfflar, 200g: Avsluta din smakupplevelse med en touch av sötma och lyx med våra chokladtryfflar.

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 20 × 20 × 25 cm

Du kanske också gillar …

  • Delikatesslådan Anti Pasti & Pasta

    kr780,00