Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Grillådan för den rätta glöden

Grillådan för den rätta glöden

kr514,00

Sommarpresenten Grillådan för den rätta glöden

Grillådan för den rätta glöden, sommarpresenten eller personalgåvan för alla dessa grilltjejer och grillkillar som bara har längtat efter den här årstiden…. Här finner vi de rätta smakerna för sommarens grill men även snackset som man bör avnjuta medans man grillar. Bäst fest är det ju alltid runt grillen! I lådan hittar vi en klassisk BBQ-sås från Texasbaserad Stubbs, delstaten där BBQ är helig och rena folkfesten. Till grillandet finner vi även våra egna kryddor i form av storsäljaren The Rub och uppstickaren kryddsaltet Hot `n` Spicy, två kryddor som vi själva gärna använder vid glöden. Till det hela dukas en bricka upp med snacksn något till förfriskningarna behövs. Vi tänker svenska ölkorven Rackabajsare, rökig god med lätt hetta. Samt våra egna Valenciamandlar, plockade, friterade, saltade och packade på vacumburk för god fräsch smak. Vi avslutar med klassiska tunnbrödchips från Sigtuna, spröda, lätt saltade och perfekta att snaska på vid grillen.

Så tänd upp grillen och duka upp snackset, so let´s get this party started!

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Artikelnr: 180522 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Sommarpresenten Grillådan för den rätta glöden

Grillådan för den rätta glöden, sommarpresenten eller personalgåvan för alla dessa grilltjejer och grillkillar som bara har längtat efter den här årstiden…. Här finner vi de rätta smakerna för sommarens grill men även snackset som man bör avnjuta medans man grillar. Bäst fest är det ju alltid runt grillen! I lådan hittar vi en klassisk BBQ-sås från Texasbaserad Stubbs, delstaten där BBQ är helig och rena folkfesten. Till grillandet finner vi även våra egna kryddor i form av storsäljaren

Stubb’s BBQ-sås Sweet honey & spice

The Rub

The Rub! Din Delis egna kryddmix till de älskade Iberico kamben. Här vill vi dela med oss av vår lilla hemlighet. En bbq-krydda som har blivit mottagen med glädje av alla Iberico Bellota älskare. Helt enkelt rent svineri…..Underbart! Men man behöver inte vara enkelspårig, funkar jättebra på kyckling och burgare. Så tänd upp grillen och njut!

 

Hot `n` Spicy  

Din Deli Grillsalt Hot & Spicy en krydda du inte vill sluta använda

Hola Gringos! En het gomkittling, kryddor som rör om, det vill vi ge dig här. En invite till en taqueria i solstinna Mexico, en mamasita som står i det öppna köket och skrattar med gästerna. Soltorkad chili och paprika, blandas upp med klassiska mexkryddor, till att bli en krydda du inte vill sluta använda. Vi har den på allt, får inte nog att vrida kvarnen, allt från grillen, grönsaker, ägg, bakpotatis, till och med saltkanten på margaritan.

 

Rackabajsare,

Kryddiga små ölkorvar smaksatta med cayennepeppar och vitlök. Skånska Heberleins på Bjärehalvön röker sina ölkorvar med ale, enris och bok. 3 pack, 100 g.

 

Valenciamandlar,

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

Tunnbrödchips från Sigtuna

Oemotståndligt goda, handgjorda tunnbrödchips. För buffén, ostbrickan eller som drinktilltugg. 200 g.

Så tänd upp grillen och duka upp snackset, so let´s get this party started!

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm