Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Ostlådan Säg det med cheddar och ….

Ostlådan Säg det med cheddar och ….

kr525,00

Upptäck vår härliga ostlåda “Säg det med cheddar och…” – perfekt för dig som älskar det extra goda i livet. Här är en snabb översikt över vad lådan innehåller: 

 1. Farmhouse Cheddar 100g: Krämig cheddarost från Dorset med fyllig smak och gräddig konsistens.
 1. Saltade Valencia Mandlar 130g: Knapriga mandlar från Valencia med en härlig sälta.
 1. 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar ca 12,5g/st: Mjölkchokladtryfflar med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP.
 1. Spanska potatischips med havssalt 125g: Knapriga potatischips med en touch av havssalt.
 1. “Din Delis DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar 200g: Krämiga chokladtryfflar med ett viktigt budskap och en läcker kakaopulverpudring.

 

 1. Din Delis Fikonmarmelad 85g: Välbalanserad fikonmarmelad för att komplettera olika ostar.
 1. Crackers Fine Cheese med Fikon & Honung 125g: Exklusiva fikon- och honungssmakade kex, perfekta till ostar.
 1. Englamust Kärlek 50 cl: Frisk och uppiggande äppelmust baserad på Fanny-äpple.
 1. 3 x Små chokladhjärtan: Söta chokladhjärtan i mjölk- och mörk choklad.

Beskrivning

 • Farmhouse Cheddar 100g: I hjärtat av Dorset på den engelska landsbygden görs den mest utsökta av cheddarostar! Mjölken kommer från bondgårdarna i området och ger ostarna deras fylliga smak. De har en ovanligt krämig och gräddig konsistens, härligt rund och mustig smak och en behagligt salt och lite söt avrundning.

 • Saltade Valencia Mandlar, 130g: En knaprig sensation från Valencia i Spanien som kommer att förföra dina smaklökar. Dessa mandlar är de perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.
 • 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar ca 12,5g/st: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans
 • Spanska potatischips med havssalt 125g
 • ”Din Deli’s DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar 200g: Dessa krämiga chokladtryfflar är en riktig njutning. Med ett viktigt budskap sticker de ut och sprider glädje. Tryfflarna är pudrade med kakaopulver och smälter ljuvligt i munnen. De tillverkas i Borås och packas av oss på Din Deli i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik. En perfekt gåva eller en söt överraskning för någon som förtjänar att känna sig uppskattad. 
 • Din Delis Fikonmarmelad 85g  med mer frukt och mindre socker, denna fikonmarmelad är en verklig höjdare på ostbrickan. Med extra mycket frukt och mindre socker får du en smakrik och välbalanserad marmelad som kompletterar olika ostar perfekt. Lägg den på en kexbit eller bred den på en skiva ost för att njuta av en välsmakande kombination. 
 • Crackers Fine Cheese med Fikon & Honung 125g: Dessa exklusiva kex från The Fine Cheese Co. i Bath är perfekta för att komplettera dina ostval. De är smaksatta med fikon och honung och är snyggt förpackade och passar till olika typer av ostar. Prova att lägga en bit grönmögelost eller en getost på kexet, det är en perfekt kombination! 125g
 • Englamust Kärlek 50 cl: Äppelmust baserat på äpplet Fanny som enbart odlas av Kattviks Fruktodling. Här får vi en frisk och uppiggande must med ljuvlig syra. Inga tillsatser utan färg och smak kommer 100% från äpplen.

 • 3 x Små chokladhjärtan Innehåller både mjölk- och mörk choklad. Glutenfria.

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm