Presenter att skicka

Top

In Stock

Sommarpresent Johlini no 1

kr225,00 / inkl hemleverans

Beskrivning

Sommarpresent Johlini no 1

Ge bort en smakexplosion i sommar!  Direkt hemleverans ingår i priset.

Lådan innehåller:

2 x Johlini Sparkling tea, med smak av persika och Jasmin. En alldeles ljuvlig alkoholfri, bubblig och törstsläckande dryck från Johlini  framtagen av dom två kreatörerna Johanna Berglund och Evelina Lovisa Lind och bryggt av Dugges Hon är en symfoni av smaker, där det delikata Jasmine-teet och det fräscha Sencha -teet möter den sötaktiga tonen av persika, druva och äpple, samt de syrliga tonerna från citron. Resultatet? En riktigt god dryck för alla tillfällen där det alkoholfria alternativet får stå i centrum.

2 x Vingummi flow pack  – SWEEDs sparkling wine

Spanska potatischips med havssalt 45g

2 x Italienska chokladtryfflar med hallonmakroner

 

Det finns flera anledningar till varför du bör överväga att ge bort Din Delis underbara delikatesslåda som en present:

  1. Unik och Exklusiv: Delikatesslådan är inte bara en vanlig present – den är en smakrik upplevelse. Dina nära och kära kommer att uppskatta den unika kombinationen av högkvalitativa produkter som inte finns överallt.
  2. Mångsidig och Användbar: Lådan innehåller olika godsaker, från kryddor till snacks och mousserande äppelmust. Det gör den till en mångsidig gåva som passar både till grillkvällar, picknickar och mysiga stunder hemma.
  3. Direkt Hemleverans: Din Deli tar hand om leveransen direkt till mottagarens brevlåda. Det är bekvämt och gör presenten ännu mer speciell.
  4. Gratis Hälsning: Vi inkluderar en personlig hälsning utan extra kostnad. Skriv ditt budskap och låt oss ta hand om resten!
  5. Veckodagsleverans: Vi skickar måndag till fredag, så du kan vara säker på att din present kommer fram i tid.

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 34 × 24 × 70 cm