Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Den italienska gourmetlådan

Den italienska gourmetlådan

kr476,00

Den italienska gourmetlådan,

är lådan med smak av Italien, ge bort en smakresa till personal, kunder, vänner eller familj. I den här lådan finns Italiens godsaker, bara till att duka upp för en äkta italiensk afton. En créme på kronärtskocka från La Favorita, helt ljuvlig i smaken. Siciliens stolthet Nocellara oliver, knallgrön, krispig och underbart god. Från den italienska producenten Gianni Negrini, har vi en mycket välbalanserad klassisk salami. Din Delis chokladtryfflar, tillverkade av La Praline, helt förförande goda. Krispiga Parmeasnkex från Veruijn’s fine biscuits. Ett måste när man äter iItalien, är en rejäl bit Parmigiano Reggiano DOP lagrad i 12 månader. Ni finner även två gourmet praliner från Venchi.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Den italienska gourmetlådan innehåller

Kronärtskocks créme

Nocellara oliver

Italiensk salami

Din Delis Chokladtryfflar

Parmesankex

Parmigiano Reggiano DOP 

2 stycken Venchi praliner

 

Den italienska gourmetlådan är fylld med klassiska smaker av Italien, ge bort en smakresa till personal, kunder, vänner eller familj. I den här lådan finns Italiens godsaker, bara till att duka upp för en äkta italiensk afton. En créme på kronärtskocka från La Favorita, helt ljuvlig i smaken. Siciliens stolthet Nocellara oliver, knallgrön, krispig och underbart god. Från den italienska producenten Gianni Negrini, har vi en mycket välbalanserad klassisk salami. Din Delis chokladtryfflar, tillverkade av La Praline, helt förförande goda. Krispiga Parmesankex från Veruijn’s fine biscuits. Ett måste när man äter iItalien, är en rejäl bit Parmigiano Reggiano DOP lagrad i 12 månader. Ni finner även två gourmet praliner från Venchi.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 21 × 21 × 21 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Den italienska gourmetlådan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

  • Verduijn´s Ostkex med parmesan

    kr59,00
  • Din Deli Chokladtryfflar

    kr85,00