Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / No.5 Jullådan Extra Allt

No.5 Jullådan Extra Allt

kr1.000,00 / inkl. moms

Presenten Extra Allt  är gåvan som tilltalar både finsmakaren och livsnjutaren med goda ostar, våra julfavoriter och massor av svenska delikatesser.

Upplev DIN DELI´S JULLÅDA DELUX  EXTRA ALLT – En gastronomisk triumf fylld till bristningsgränsen med delikatesser som tar julens fröjder till en ny nivå. Denna julklappskorg omdefinierar generositet med sina utsökta ostar, förförisk tryffelsalami och en frossans värld av våra mest älskade julsmaker.

Söker du årets perfekta personaljulklapp? Behöver du göra flera personer glada? Slå oss en signal på 0703 272144 eller fyll i vårt enkla formulär ⇒ Förfrågan, så kommer vi omedelbart att bistå med att göra din jul minnesvärd.

Bortskäm och imponera med en smakfull julgåva till dina nära och kära, eller en oförglömlig företagspresent till din personal eller dina lojala kunder. Allt detta presenteras i en fin låda, perfekt för att ta med sig eller skicka till den lyckliga mottagaren.

Presenten Extra Allt  är gåvan som tilltalar både finsmakaren och livsnjutaren, såväl som den härliga familjen. Inuti finner du två underbara ostar som smälter på tungan, vår exklusiva alkoholfria årgångsglögg för 2023, samt julmarmelad som vi kokar i köket i Ulricehamn. Spröda ostkex med tranbär kompletteras av syndigt goda chokladtryfflar från Borås, förpackade i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik. Vår nymalda mörkrosta kaffe ger dig en varm omfamning av smaker, tillsammans med knapriga skorpor, brända mandlar, tryffelsalami, nocellara oliver, mandelkakor och våra omåttligt populära, saltade mandlar från Valencia.

Gör julen oförglömlig med DIN DELI´S JULLÅDA DELUX EXTRA ALLT, där varje tugga är en fest av smaker och lyx!

Presentlådan innehåller:

Farmhouse Cheddarpuck 100g, Gruyere 200g, Italiensk Tryffelsalami 125g, Din Deli´s Årgångsglögg 2023 – Fröken Jul i Busigt sällskap 500ml, Verduljns Ostkex med tranbär 75g, Din Deli Chokladtryfflar 200g, Din Deli Kaffe (mörkrostat) 200g, Din Deli´s julskorpor 200g, Din Deli´s Julmarmelad 80g, Din Deli Saltade mandlar 130g, Din Deli´s Brända mandlar 80g, Nocellara Oliver 160g, 2 x Italienska Amarettokakor  30g

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, om någon produkt tar slut byter vi ut det mot ett likvärdigt produkt.

 

Beskrivning

Presenten Extra Allt  är gåvan som tilltalar både finsmakaren och livsnjutaren med goda ostar, våra julfavoriter och massor av svenska delikatesser.

Innehålsdeklaration för varje produkt i lådan hittar du vid att trycka på nedanstående

Farmhouse Cheddarpuck 100g

Gruyere 200g

Italiensk Tryffelsalami 125g

Din Deli´s Årgångsglögg 2023 – Fröken Jul i Busigt sällskap 500ml

Verduijns Ostkex med tranbär 75g

Din Deli Chokladtryfflar 200g

Din Deli Kaffe (mörkrostat) 200g

Din Deli´s julskorpor 200g

Julmarmelad 80g

Din Deli Saltade mandlar 130g

Din Deli´s Brända mandlar 80g

Nocellara Oliver 160g

2 x Italienska Amarettokakor  30g

 

Farmhouse Cheddar

I hjärtat av Dorset på den engelska landsbygden görs den mest utsökta av cheddarostar! Mjölken kommer från bondgårdarna i området och ger ostarna deras fylliga smak. Den har en ovanligt krämig och gräddig konsistens, härligt rund och mustig smak och en behagligt salt och lite söt avrundning. Hela 24månaders lagring. 100g

 

Grottlagrad Gruyère 150g

Denna underbara Gruyère är grottlagrad i minst 12 månader. I regionen Gruyère, som tillhör kantonen Fribourg, har tillverkningen av Gruyère-ost pågått i sekel. Vid första skärningen av Gruyère uppstår en doft som påminner om en förtrollande blomsteräng som har fångats in i en fyllig, len mjölk. Dess något hårda till halvhårda inre smälter i munnen och frigör en nötig, något söt smak med inslag av blommor och frukt, såsom päron. Denna utsökta smak ligger kvar länge på tungan 150g

 

Italiensk Tryffelsalami

En delikat tryffelsalami med härlig textur och riklig smak. Denna italienska salami har seglat upp som en av vår mest uppskattade charkprodukt. En riktigt bra konsistens, en tydlig men inte allt för stark tryffel smak gör att de allra flesta älskar den. 125g

 

Din Deli´s Årgångsglögg 2023 – Fröken Jul i Busigt sällskap

I årets glögg har fröken klassisk jul nytt busigt sällskap. Här har vi tagit alla klassiska julkryddor och slängt in dom i helt nytt sällskap. Från svenska skogar kommer det risiga umgänget blåbär och lingon. Vi har även beblandat fröken jul med aromen av mandel, just för att enligt tradition hör mandel glögg till. Men då som tillbehör och inte smakberikare. För att klassiska fröken jul inte ska vara rivig så har vi rundat upp henne med en uns grädde, vilken gör henne len och rund. Vi älskar att fröken jul har nytt och busigt sällskap, så gör som oss njut av henne både som hon är och som olika drinkar både varma och kalla.

 500 ml

 

Verduljns Ostkex med tranbär

Underbara ostkex med tranbär, spröda, krispiga och helt perfekta ihop med glögg och ost. 75g

 

Din Deli´s  Chokladtryfflar

En härligt krämig chokladtryffel älskad av alla. Tryffeln är pudrad med kakaopulver och riktigt smälter i munnen.

Chokladtryfflarna görs i Borås och packas här hos oss på din deli  i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik.  Påsen innehåller 200 g.

 

Din Deli Kaffe

200g – 100%  Arabica Bönor

Ett mörkrostat kaffe med stor fyllighet och smak med en lång och god avslutning. Kaffet är rostat till en punkt då naturliga oljor tränger ut och lägger sig som vackert skimrande droppar på de nyrostade bönorna. Kaffet innehåller östafrikanska, brasilianska, indiska & tvättade latinamerikanska bönor.

 

Din Deli´s Skorpor

Detta är de klassiska mandelbiscottin. Bara mandel och inga konstigheter. Ta denna till ett litet glas Amaretto eller en stark kopp te.

Din Deli’s Julmarmelad

Din Delis Julmarmelad är är en riktig höjdare till julens ostbricka.

Marmeladen är kokad i små grytor och med massor av  kärlek i Din Deli´s kök i Ulricehamn.

Marmeladen passar såklart till alla sorts ostar men är speciellt god till blåmögelostar, smakrika hårdostar och getost.

 

Saltade Valencia Mandlar

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, Därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

 

Din Deli´s Brända mandlar

I samarbete med vår lokala mandelexpert, Schweizermandel i Ambjörnarp, har vi fyllt en påse med underbara brända mandlar.

Dessa brända mandlar är företagets signaturprodukt och har precis lagom mycket socker. Gjorda efter familjerecept från Basel, Schweiz. 80g

 

Nocellara Oliver

En riktig favorit bland oliver! Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver. Smaken är smörig, nötig och något söt. Olivsorten heter Nocellara och skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv. 160g

 

Amarettikakor – Fikon Och Valnötter

Klassiska italienska Amarettikakor från en liten fabrik i norra Italien med hjärtat för god smak enligt traditionella recept. Mjuk amarettikaka från Antica Dulcinea med mandel, fikon och valnötter.

 

 

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 25 × 25 × 25 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”No.5 Jullådan Extra Allt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *