Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Presentkorg Stora Italien

Presentkorg Stora Italien

kr686,00

Påsklådan En Medelhavsafton

Till dig som vill ge bort en förnimmelse av medelhavskänslan, här är presenten för dig. Väl utvalda godsaker från butiken. Italiensk färgglad gourmetpasta från traditionella Pastificio Del Colle. Din Delis egnna medelhavsblanding som vi kryddat upp ett salt från södra Frankrike med. En krämig parikacréme från det klassiska italienska märket La Favorit. Knallgröna, färska oliven Nocellera från solvarma Sicilien. Din Delis Valenciamandlar vår storsäljare som färsk friteras och vakuumförpackats för att ge en stor smakupplevelse. Din Delis olivolja, en spansk skönhet som är gjord på 100% Arbquina oliv. En mild olja med smak av peppar och hö. Praliner fyllda med äkta Limocellocréme, omsluten av mörk choklad, som att bli kysst av Amalfikusten.

Så välkommen på en smakfull sinnesresa!

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

56 i lager

Beskrivning

Presentlådan Stora Italien

Här är presenten för den tvättäkta Italofilen, väl utvalda produkter från den Italienska delen av butiken. Låt oss börja smakresan genom Apenninska halvön med: färgglad gourmetpasta från Pastificio Del Colle, som tillverkar pasta enligt gammalt traditionellt vis. Din Delis milda, lätt peppriga olivolja. Saltet som vi själva blandar med stor kärlek och känsla, Pasta & pizza. Idén till smaken i saltet kommer från klassikern Arribiata. Din Delis chokladtryfflar, krämiga och rullade i kakao. Dom bara smälter i munnen och ger dig fullständig njutning. Samt vår favorit, den knallgröna, färska oliven Nocellera från solvarma Sicilien. Från italienska La Favorita kommer en crème gjord på kronärtskocka och vitlök samt en paprikacrème med lite sting. Till det här behöver man ju även lite bröd,  här i form av en vitlök- och persiljebruchetta och Parmigiano-Reggiano crackers.

Så häng med på resan och njut, Vivi l’italia!

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Ytterligare information

Vikt 4000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Presentkorg Stora Italien”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

  • Tapasbricka Mellan – Ge bort en matupplevelse

    kr695,00