Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Presentlådan Salt & Sött

Presentlådan Salt & Sött

kr385,00

Sommargåvan med salta och söta delikatesser

Salta snacks såsom Valenciamandlar, nyfriterade saltade och vacumförpackade för den nya fräscha smakens skull och spanska potatischips med havssalt, båda underbart goda att njuta till våran sommardrycken

Bibe1.  OBS! Från Oktober tills Mars byttas Sommardrycken Bibé ut med Årgångsglögg   Bibe avnjuts som den är eller som en god drinkmix, hitta recept här.  Där finns även något för den söta tanden  såsom sötsyrlig persikomarmela och krämiga underbara chokladtryfflar från Borås som är packad i vacker tapet från Uricehamns Tapetfabrik.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Sommargåvan med salta och söta delikatesser

Valenciamandlar

Spanien är världens näst största producent av mandel och mandlarna anses vara bland de bästa i världen. Här har man odlat mandel i över 2000 år och den som sett träden blomma i början på året med rosa och vita blommor kommer ihåg det. Mandeln skördas i september-oktober, därefter skalas och friteras den efter beställning från oss. Därför får du alltid färskfriterad vakuumförpackad mandel. Mandeln ligger i lite olivolja och saltas med havssalt.

 

Din Deli Chokladtryfflar

En härligt krämig chokladtryffel älskat av alla. Tryffeln är pudrad med kakaopulver och riktigt smälter i munnen. Chokladtryfflen görs i Borås och packas här hos oss på din deli i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik 

Påsen innehåller 200 g.

 

Bibe 

Din Delis egengjorda ofiltrerade alkoholfria dryck med underbar smak av sol och värme, med en härligt rosaröd färg! En flaska fylld med solvarma smaker, hämtade i från mer än åtta olika ingredienser, allt från frukter till kryddor. En dryck som passar lika bra som den är eller att blanda somriga drinkar på!

 

Persikomarmelad

Solgula persikor kvarnas rakt ner i grytan på din deli och kokas omsorgsfullt till rätt konsistens. Under tiden persikan kokas så tillsätts väl utvalda kryddor för att förhöja känsla och smak. Ingefäran för friskhet och sting, muskot för rundhet och fyllighet, gräddkolan för den ljuva smaken

 

Potatischips med havssalt.

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Ytterligare information

Vikt 2000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Presentlådan Salt & Sött”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

  • Delikatesslådan Festen

    kr623,00
  • Grillådan för den rätta glöden

    kr514,00