Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Presentkorg Stora Snackslådan No 1 

Presentkorg Stora Snackslådan No 1 

kr578,00

Stora Snackslådan No 1

Oj oj oj här är lådan för den som gillar för mycket av det goda. En gottelåda sprängfylld med godsaker från hela världen. Här tar det goda över sinnets alla smaker. En påse med spanska härliga tryffelchips by Rubio, med en tryffelsmak utöver det vanliga. Frasiga små smördegsbollar som är smaksatta med Burträsks stolthet västerbottenosten, en dröm för munnen. Klassisk ölkorv i form Rackabajsare från skånska Herberleins på Bjärehalvön. Den italienska goda paprikacrémen från La Favorita. Engelska Toast For Cheese ,  krispiga och fullproppade med torkad frukt och nötter, magiska! Här i finns även Din Delis härliga marmelad, tillverkad i butikens kök och med mycket kärlek. Storsäljaren Valencia mandlar, är även den i lådan.Något för sötsuget finns också i form av chokladtryfflar och praliner. Din Delis egna tryfflar, krämiga och rullande i kakao är dom förförande goda. Praliner från Italien, fyllda med äkta Limocellocrème omsluten av mörk choklad. Som en kyss från Amalfikusten.

Låt er väl smakas!

Obs! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter i lådan, men om någon produkt tar slut byter vi ut det mot en likvärdig produkt.

Beskrivning

Tryffelchips

Västerbottencrumbles

Rackabajsare

Paprikacréme

Toast  For Chesse

Din Delis Marmelad

Valencia mandlar

Chokladtryfflar

2 venchi Limocello  praliner

Stora Snackslådan No 1

Oj oj oj här är lådan för den som gillar för mycket av det goda. En gottelåda sprängfylld med godsaker från hela världen. Här tar det goda över sinnets alla smaker. En påse med spanska härliga tryffelchips by Rubio, med en tryffelsmak utöver det vanliga. Frasiga små smördegsbollar som är smaksatta med Burträsks stolthet västerbottenosten, en dröm för munnen. Klassisk ölkorv i form Rackabajsare från skånska Herberleins på Bjärehalvön. Den italienska goda paprikacrémen från La Favorita. Engelska Toast For Cheese ,  krispiga och fullproppade med torkad frukt och nötter, magiska! Här i finns även Din Delis härliga marmelad, tillverkad i butikens kök och med mycket kärlek. Storsäljaren Valencia mandlar, är även den i lådan. Något för sötsuget finns också i form av chokladtryfflar och praliner. Din Delis egna tryfflar, krämiga och rullande i kakao är dom förförande goda. Praliner från Italien, fyllda med äkta Limocellocrème omsluten av mörk choklad. Som en kyss från Amalfikusten.

Låt er väl smakas!

Ytterligare information

Vikt 4000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Presentkorg Stora Snackslådan No 1 ”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

  • Tapasbricka Mellan – Ge bort en matupplevelse

    kr695,00