Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top
Delikatesser och presentlådor till ditt digitala event

Företagspresenter och digitala events

Skäm bort din personal

med en present fyllt med underbara delikatesser. 

I detta andra ”corona” år känns det ännu viktigare att visa omtanke, uppskattning och sprida lite glädje. Det tycker som tur är även regeringen, som nu har infört en tillfällig skattefrihet för år 2021 ökas till 2000:- + moms per anställd för exempelvis sommar och julgåvor (mot dom tidigare 400:- plus moms).

Läs mer om beslutet här

Våra delikatesskorgar är helt unika och produkterna är noggrant utvalda favoriter samt de bästa nyheterna 2021.

Presentlådorna är fyllda med alla möjliga godsaker för att förgylla livet med. Allt ifrån våra egna älskade Valenciamandlar till underbara chokladtryfflar som bara smälter i munnen. Vår grillserie är framtagen av vår duktiga köks -och grillmästare Jens, som med sitt fantastiska smaksinne och långa erfarenhet  har blandat grillkryddor och kryddsalter som tar din grillkväll till nya höjder. För att förhöja stämningen ytterligare har vi även tagit fram Bibe – Still Soda, en dryck som dricks iskall som den är eller blandas till en underbar drink eller cocktail.

Önskar du att skicka delikatesslådor, företagspresenter eller olika paket till flera personer, så löser vi såklart det. Ta kontakt med oss på tel:  0703 272144 eller mejl info@dindeli.com. Vi kommer då att skicka ett färdigt excelark, där du fyller i adressuppgifterna på dina kollegor, medarbetare och vänner.

Låt oss hjälpa dig med smakfull presenter till ert företag

Ha en riktigt skön Höst

Team Din Deli