Presenter att skicka

Top

Årgångsglögg 2021

 / Privat: Julen 2022 / Årgångsglögg 2021

Din Deli Årgångsglögg 2021

Årets Alkoholfria Glögg från Din Deli passar både jultomten och barnen

2021´s  inspirationen kommer hämtad från härliga och mysiga små resor här i Sverige.

Vill du beställa årets glögg – Tryck här 

Smaken av Sverige

Söder bjöd på smäckfulla trädgårdar av diverse solmogna frukter, Bohusläns klippiga landskap tillgodosåg oss med härliga taggiga snår, med blandade vackra bär i. ”Från svenska trädgårdar och taggiga snår”.
Årgångsglögg 2021 är en mustig glögg med smakerna syra, rundhet, lätt bitterhet, kryddorna får dig att känna igen glögg. Men här så mycket mer, full av värme och myskänsla i smaken. Grunden ligger i svenska äpplen från Kattviks Fruktodling i Båstad, der sen görs till underbar must på Englamust,  rackarns vad äpple det odlas i Sverige.

Sen föll vi pladask för de klara små körsbär som fullkomligt tog över träden på vissa ställen, i en trädgård såg vi ett persikaträd och var absolut inte sena med att ta det till oss, även Citrushuset i en extremt mysig trädgård på slätten,  var vi tvungna att använda oss av. Bohuslänska riviga buskar och  snår ger oss svart vinbär, hallon och björnbär.

Mmmm varm kryddig glögg, dryck som passar både mysiga höstkvällar, kyliga snöiga dagar, advents mornar, Lucia och till självaste Tomtefar. Den här värmande väldoftande dryck längtar vi efter länge, och nu är årets glögg här 2021, varmt välkommen!

Nytt för i år

Smaken är som alltid tagit fram av smakmästaren Jens och recepten är såklart  ”Top Secret.”  Alla ingredienser blandas med kärlek på Din Deli i Ulricehamn. Nytt för i år 2021 är att vi kör detta ner till Englamust duktiga folk för att koka glöggen på deras underbar äppelmust, vilken smak det ger med en bas på prima råvaror.

Våran Glögg är ett otroligt uppskattat produkter i julens bästa Julklappar så som Din Deli´s Lilla jullåda och Din Deli´s storsäljare

Glögg-tails

Din Deli Årgångsglögg Cocktails

Se hur här 

Din Deli Årgångsglögg 2021

Rom (mängde efter smak)

Äggvita

Is

Shake it – sila -njut

Glöggiano Hot Shot

Din Deli Årgångsglögg Glöggiano Hot shots

Amaretto Glögg

Din Deli Årgångsglögg med Amaretto, syndigt gott.

Se hur vi gör

Amaretto (valfri mängd)

Din Delis Årgångsglögg 2021

(Julens godaste marsipangris ;-))

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.