Presenter att skicka

Top

Din Deli – Att sprida glädje och njutning i form av goda smaker

Per & Louise Din Deli

Per & Louise Din Deli

En delikatessbutik med fokus på allt det goda i livet!

Du hitta oss på gågatan i Ulricehamn och online här 

Ända sedan vi startade vår butik i 2009 år  har vi haft en målsättning: Att sprida glädje och njutning i form av goda smaker. Ett urval av några av världens bästa ostar, finaste charkuterierna och godaste hemlagade marmeladerna, pralinerna och oljorna. Oavsett vad du vill njuta av, vill vi ge dig en paus från vardagen. En smakfull guldkant, där man stannar upp och njuter en stund. Vad kan väl vara bättre än att ge bort en sådan upplevelse?

Bland våra delikatesser och presenter finns något för alla smaklökar, som garanterat blir en av årets mest uppskattade presenter till såväl vänner som familj, personal eller kunder.

Önskar du att njuta hemma har vi delibrickor, pizzapåser för avhämtning eller tapaslådor att skicka.

Skall du fira eller bara njuta kan du enkelt beställa catering  från oss. Vi löser allt från 10 personer till stora events. 

 

Årets butik 2020

Med ett unikt koncept där delikatessbutiken förvandlas till ett riktigt bra After Work ställe är Din Deli en sjävklar favorit bland Ulricehamnarna och tillresande. Med en starkt lokalt entreprenörskap utvecklar Din Deli sina koncept oavsett om det gäller butik, webbshop, event, presenter eller bidrag till lokala event. Den kunskap och service som Din Deli besitter är vi stolta över att ha på vår gågata

https://www.ut.se/nyheter/stor-gladje-nar-arets-butik-och-restaurang-uppmarksammas/

https://www.ut.se/ulricehamn/da-utses-arets-butik-och-arets-restaurang-vinnarna-har-utvecklats-under-corona/

 

Årets butik 2017 – Folkets Röst

Med sitt nytänkande har Din Deli tagit ett storstadskoncept till en liten stad och skapat en butik som sticker ut i mängden. Deras genomtänkta marknadsföring på sociala medier har fått dem att nå nya höjder. Butiken har lyckats att starta en värdefull after work kultur som lyfter centrum efter stängning.

Årets butik 2016 – Folkets Röst

Med stor kundfokus, fina råvaror, engagemang och fingertoppskänsla har de lyft Ulricehamns centrum. Med kunskap och nytänkande har de med sitt butikskoncept och stort mod tillfört en välkommen storstadskänsla i vår lilla stad. här levereras en helhetsupplevelse för alla sinnen.

 

 

Årets nystartsföretag 2012

Trots rådande “dåliga tider” hade två unga eldsjälar mod att sätta i verket en helt ny affärside i vår stad.

Företaget som de gav namnet din deli belönar alla sinnen och fokus ligger på kvalitet, närhet, smak och hälsa. Då miljön är en viktig del i verksamheten använder man sig av både närproducerade och ekologiska varor. Så vinnaren i kategorin årets nystartsföretag är Louise Sörensen och Per Jerlbo med företaget din deli.

 

Din Deli Ulricehamn

Storgatan 12b

52330 Ulricehamn

0321 12510

info@dindeli.com

Org. nr. 556780-1344