Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Sekretesspolicy

 / Sekretesspolicy

Din Deli i Ulricehamn – Sekretesspolicy

Din Deli i Ulricehamn är engagerat i att skydda och respektera din integritet. Vår sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din information när du använder våra tjänster.

Insamling av Information
Vi samlar in personlig information som namn, adress och kontaktuppgifter för att utföra våra tjänster och ge dig en personlig upplevelse.

Användning av Information
Din information används för att behandla beställningar, förbättra tjänster och kommunicera relevanta erbjudanden. Vi delar inte din information med tredje part utan ditt samtycke.

Säkerhet
Vi vidtar åtgärder för att säkerställa säkerheten för din personliga information och förhindra obehörig åtkomst eller användning.

Extern länkning
Vår webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser. Vi ansvarar inte för deras sekretesspraxis och uppmanar dig att läsa deras sekretesspolicy.

Rättigheter
Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi har om dig och att begära rättelser, radering eller begränsning av behandlingen av dina uppgifter.

Kontakt
Har du frågor eller önskar mer information om vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på info@dindeli.com.

Genom att använda våra tjänster godkänner du denna sekretesspolicy. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra policyn och kommer att meddela eventuella ändringar på vår webbplats.

Senast uppdaterad 2023.11.14.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.