Storgatan 12, Ulricehamn / 0321 - 125 10
/ Dagens öppettider: Tis-Fre 10-18 Lördag 10-14 Sön-Ons: Stängt
Top
sommarpresenter och sommarfest med Bibe och tapas

Sommarpresenter och digitala sommarfester

Önska personalen och kunder en glad sommar

Vi har Sommargåvorna som kryddar semestern och ger mer smak

Att dela ut sommarpresenter i samband med semestern är ett uppskattat sätt att önska anställda och kunder en skön semester.

I detta andra ”corona” år känns det ännu viktigare att visa omtanke, uppskattning och sprida lite glädje. Det tycker som tur är även regeringen, som nu har infört en tillfällig skattefrihet för år 2021 ökas till 2000:- + moms per anställd för exempelvis sommar och julgåvor (mot dom tidigare 400:- plus moms).

Läs mer om beslutet här

Våra sommarpresenter är helt unika och produkterna är noggrant utvalda favoriter samt de bästa nyheterna 2021.

Sommarlådorna är fyllda med alla möjliga godsaker för att förgylla sommarens nöjen med. Allt ifrån våra egna älskade Valenciamandlar till underbara chokladtryfflar som bara smälter i munnen. Vår grillserie är framtagen av vår duktiga köks -och grillmästare Jens, som med sitt fantastiska smaksinne och långa erfarenhet  har blandat grillkryddor och kryddsalter som tar din grillkväll till nya höjder. För att förhöja stämningen ytterligare har vi även tagit fram Bibe – Still Soda, en dryck som dricks iskall som den är eller blandas till en underbar somrig drink eller cocktail.

Önskar du att skicka delikatesslådor, företagspresenter eller olika paket till flera personer, så löser vi såklart det. Ta kontakt med oss på tel:  0703 272144 eller mejl info@dindeli.com. Vi kommer då att skicka ett färdigt excelark, där du fyller i adressuppgifterna på dina kollegor, medarbetare och vänner.

Låt oss hjälpa dig med fina sommarpresenter till ert företag

Ha en riktigt god sommar

Team Din Deli