Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Julen

Det är mer än en julgåva. Det är en stund av matglädje och omtanke.

Ett Gott Slut – Ge vänner, familj, personalen eller kunderna ett riktigt gott slut.

Vi kan erbjuda företagspresenter eller julklappar till en eller flera olika adresser

Företagspresenter? Kontakta oss på info@dindeli.com  &  se mer här ⇒

Hos oss hittar du underbara delikatesser och julklappar online. Vi kan erbjuda delikatesslådor till nära och kära och företagspresenter till kunder och personal. Hos oss hittar du unika egenproducerade produkter och underbara produkter från kända varumärken. Vi har allt det goda till ostbrickan, tapaskvällen, den italienska middagen eller presenten till nära och kära.

Bland våra julgåvor finns något för alla smaklökar vilket garanterat blir en av årets mest uppskattade klappar till såväl vänner som familj eller kunder. Varför inte välja en av våra jullådor eller ostlådor eller varför inte en tapasbricka de Lux? 

På Din Deli gör vi allt vi kan för att ge dig ett gott slut på detta år, som inte heller blev som någon tänkt. Välj en av våra lådor eller påsar att ge bort till någon du tycker om. Eller skäm bort dig själv med en god julklapp. Varför inte klicka hem vår ljuvliga adventskalender med ost eller vår adventskalender med lakrits från Johan Bülow?

En härlig ost, chark, marmelad, saltad mandel och kaffe. Våra godsaker är uppradade på våra hyllor och våra tomtenissar väntar bara på din beställning för att kunna börja slå in klapparna.

Kontakta oss idag för en härlig och smakfull Jul! 

     En njutningsresa för smaksinnet.

Ända sedan vi startade vår butik för över 10 år sedan har vi haft en målsättning: Att sprida glädje och njutning i form av goda smaker. Ett urval av några av världens bästa ostar, finaste charkuterierna och godaste hemlagade marmeladerna, pralinerna och oljorna.