Presenter att skicka

Top

Köpvillkor

 / Köpvillkor

Köpvillkor

* Alla priser på sidan anges i svenska kronor inklusive moms (12%).

* Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

*Våra betalpartner Pay Pal garanterar din säkerhet vid köp i vår butik.

*Vi levererar dina varor inom 2-7 arbetsdagar.

Dina beställda varor lämnar vårt lager inom tre arbetsdagar efter lagd order.

Vi meddelar automatiskt när beställningen har försatts i transport, via e-post

*Vi tillämpar 14 dagars returrätt (Distanshandelslagen) om du vill returnera eller reklamera en produkt. Gäller intakt vara i obruten förpackning. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: info@dindeli.com eller via telefon: 0321 12510.

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2-7 vardagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!

Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten – detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

Returer

Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller från den dag du tar emot varan, dock tidigast från och med den dag du mottagit information om ångerrätten. Returnerade varor skall givetvis vara oanvända och felfria i obruten förpackning. Du som kund står för fraktkostnaderna vid byten och återköp.

Kontakta alltid oss först om du av någon orsak skulle vara missnöjd med varorna,eller av någon annan skulle vilja returnera dem. Vi ger dig ett returnummer som du skall använda när du skickar tillbaka varorna.

info@dindeli.com eller 0321 12510

Utlandsbeställning

I dagsläget skicka vi  enbart till Sverige och Danmark. Eftersom fraktkostnaden är betydligt högre till utlandet och det i nuläget inte finns någon möjlighet att anpassa fraktkostnaden efter verklig kostnad kan du som är bosatt utanför Sverige eller Danmark idag inte handla hos oss.

Övrigt

Din Deli AB förbehåller sig rätten till prisändringar, skrivfel och tekniska fel.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp med din beställning. Ring 0321 12510, eller maila oss på info@dindeli.com  så hjäper vi dig.

 

Köp

Avtal om köp ingås när du trycker på ”slutför köp” i kassan. Kvitto genereras automatiskt. Vid eventuella felaktigheter gällande pris, leveranstid eller liknande förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Olika erbjudanden går inte att kombinera, så har Ni t ex en rabattkod gäller inte denna på redan rabatterade varor eller andra typer av erbjudanden vi har.

Priserna är i svenska kronor och moms ingår i priset med f.n. 25% på inredningsprodukter och 12% på delikatesser.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Betaling med PayPal

När du väljer PayPal som betalningssätt omdirigeras du direkt till PayPal. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in på ditt konto och bekräfta betalningen. Om du är ny PayPal-användare kan du logga in som gäst eller upprätta ett PayPal-konto.

När betalningen registrerats av oss blir din beställning behandlat.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.