Delikatesskorgar och företagspresenter med hemleverans
Top

Din Deli Webbshop

 / Kärleksfulla Delikatesslådan

Kärleksfulla Delikatesslådan

kr475,00

Denna exklusiva och kärleksfulla presentlåda, ”Kärleksfulla Delikatesslådan,” är den ultimata gåvan till Alla hjärtans dag. Den är noggrant sammansatt för att sprida lycka och smakupplevelser till dess önskade mottagare. Låt oss utforska de fantastiska delikatesserna som denna underbara låda innehåller: 

 

När man öppnar lådan möts man av Englamust Kärlek, en äppelmust vars friskhet och ljuvliga syra kommer direkt från äpplen som odlas av Kattviks Fruktodling. Varje droppe innehåller 100% äppelns naturliga färg och smak, och det finns inga tillsatser som stör den autentiska och uppiggande karaktären. 

 

För att tillfredsställa smaklökarna vidare finner man Saltade Valencia Mandlar, en knaprig sensation från Valencia i Spanien. Dessa mandlar är perfekta för att komplettera favoritdrycker eller avnjuta som ett tilltugg vid speciella tillfällen. De förför med sin spröda textur och läckra sälta. 

 

I mitten av lådan gömmer sig ”Din Deli’s DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar, en riktig njutning för chokladälskare. Dessa krämiga chokladtryfflar är pudrade med kakaopulver och smälter ljuvligt i munnen. Med ett viktigt budskap om glädje och uppskattning blir dessa tryfflar inte bara en kulinarisk upplevelse utan också ett sätt att säga ”DU ÄR BÄST” till någon speciell. 

 

För att ge en extra touch av kärlek och smaklycka finns det Spanka potatischips med havssalt, som ger en tilltalande krispig textur och en läcker sälta till presentlådan. Dessutom finns det Vitavigor Grissini sticks med vitlök, som erbjuder en välsmakande kombination av krispighet och smak för att förhöja feststämningen. 

 

För den som älskar pesto kommer Pesto Rosso att vara en överraskande och smakrik ingrediens. Denna underbara pesto förenar smakerna av soltorkade tomater, basilika och nötter för att skapa en hjärtevärmande upplevelse. Perfekt för att förhöja pastarätter eller njuta av som en dipp. 

 

Ett sött inslag i lådan är 3 x Små chokladhjärtan i både mjölk- och mörk choklad. Dessa små chokladhjärtan sprider glädje och kär 

Beskrivning

 • Englamust Kärlek 50 cl: Äppelmust baserat på äpplet Fanny som enbart odlas av Kattviks Fruktodling. Här får vi en frisk och uppiggande must med ljuvlig syra. Inga tillsatser utan färg och smak kommer 100% från äpplen.
 • Saltade Valencia Mandlar, 130g: En knaprig sensation från Valencia i Spanien som kommer att förföra dina smaklökar. Dessa mandlar är de perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.
 • ”Din Deli’s DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar 200g: Dessa krämiga chokladtryfflar är en riktig njutning. Med ett viktigt budskap sticker de ut och sprider glädje. Tryfflarna är pudrade med kakaopulver och smälter ljuvligt i munnen. De tillverkas i Borås och packas av oss på Din Deli i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik. En perfekt gåva eller en söt överraskning för någon som förtjänar att känna sig uppskattad
 • Spanska potatischips med havssalt 125g
 • Vitavigor Grissini sticks med vitlök 125g
 • Pesto Rosso , 180g: Den underbara smaken av soltorkade tomater, basilika och nötter förenas i denna hjärtevärmande pesto. Lägg till den i dina pastarätter eller njut av den som en dipp.
 • 3 x Små chokladhjärtan Innehåller både mjölk- och mörk choklad. Glutenfria.
 • Truffee`s:  Styckpackad tryffel med smak av hallonmacaron från franska tryffelmästarna Mathez. 

 • 2 x Italiensk Amaretto Chokladtryfflar: Mjölkchokladtryffel med Amarettobiskvi och Hasselnötter Piemonte IGP. Kombinationen av Hasselnötter Piemonte IGP med den finaste chokladen skapar en tryffel med en sällsynt, förträfflig  balans

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm

Du kanske också gillar …

 • Tapasbricka De Lux – Ge bort en matupplevelse

  kr1.200,00
 • Presentlådan Amore Italiano

  kr316,00