Presenter att skicka

Top

Din Deli Webbshop

 / Delikatesslådan Hjärtat

Delikatesslådan Hjärtat

kr316,00

Denna presentlåda är den ultimata gåvan för att sprida lycka och smakupplevelser till mottagaren.  

Här finner man en frisk och uppiggande Englamust Kärlek, äppelmust direkt från Kattviks Fruktodlings odlingar. Därutöver ingår knapriga och läckra Saltade Valencia Mandlar från Spanien, samt ett annat gott inslag från Spanien: spröda potatischips med havssalt. I mitten av lådan gömmer sig “Din Deli’s DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar – krämig choklad njutning med viktiga budskap om glädje och uppskattning.  Avsluta upplevelsen med små chokladhjärtan, både mjölk- och mörk choklad, som sprider glädje och kärlek, samt franska tryfflar med hallonmacroner. Ge denna presentlåda till någon speciell och låt dem njuta av smakrika delikatesser på Alla hjärtans dag. 

Beskrivning

 • Englamust Kärlek 50 cl: Äppelmust baserat på äpplet Fanny som enbart odlas av Kattviks Fruktodling. Här får vi en frisk och uppiggande must med ljuvlig syra. Inga tillsatser utan färg och smak kommer 100% från äpplen.
 • Saltade Valencia Mandlar, 130g: En knaprig sensation från Valencia i Spanien som kommer att förföra dina smaklökar. Dessa mandlar är de perfekta komplementet till dina favoritdrycker och snacks.
 • ”Din Deli’s DU ÄR BÄST” Chokladtryfflar 200g: Dessa krämiga chokladtryfflar är en riktig njutning. Med ett viktigt budskap sticker de ut och sprider glädje. Tryfflarna är pudrade med kakaopulver och smälter ljuvligt i munnen. De tillverkas i Borås och packas av oss på Din Deli i vackra tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik. En perfekt gåva eller en söt överraskning för någon som förtjänar att känna sig uppskattad
 • Spanska potatischips med havssalt 125g
 • 2 x Små chokladhjärtan Innehåller både mjölk- och mörk choklad. Glutenfria.
 • 2 x Truffee`s:  Styckpackad tryffel med smak av hallonmacaron från franska tryffelmästarna Mathez. 

Ytterligare information

Vikt 3000 g
Dimensioner 25 × 25 × 26 cm

Du kanske också gillar …

 • Presentlådan Amore Italiano

  kr336,00
 • Tapasbricka De Lux – Ge bort en matupplevelse

  kr1.200,00